Højtalere

1.495. Kr. for et sæt. Her sælges et sæt beolab 2500 med 6 sæt farver til frontcover.

PT. Udsolgt. Beolab 12-3 i blank, Ren og skær elegance og håndværk i særklasse. Den fantastiske B&O lyd. En super højtaler i B&O's smukke design. Der medfølger vægbeslag. Der gives 6 måneders garanti.

2.495 kr. Bang & Olufsen Beolab 4000 højtalere i blank sort. Der er et super pænt frontstof uden huller. De fremtræder i meget fin stand. Der medfølger vægbeslag. Der ydes 6 måneders garanti.

995.kr. Her sælges et sæt supper velholdte Beovox CX 50 i Hvid, som der har fået nye kantophæng i alle enhederne, ingen huller i frontstof, eller stødmærker i kabinet.

2.995.kr. Her sælges et sæt super velholdt Beolab 4500. Ingen ridser eller buler i den blanke overflade. En højtaler der vil pryde en væg. Der medfølger vægbeslag

2.495. Kr. Bang & Olufsen Beolab 4000 højtalere blanke, hvor der sider et pænt frontstof uden huller. De fremtræder i meget fin stand og der medfølger vægbeslag, og der ydes 6 måneders garanti.

4.995.kr. Her sælges et sæt beolab 8000. En højtaler, der skal ses og høres, og der gives 6 måneders garanti.

495.kr Beolab 2000. Pæn og velholdt link højtaler med vægbeslag.

På vej til bixen. Her sælges et sæt beolab 8002 med icepouwer, Uden ridser i den blanke overflade, fremtræder som nye, En højtaler, der skal ses og høres, og der gives 6 måneders garanti.

PT. Udsolgt. Her sælges et sæt beolab 3 MK 2 med vægbeslag, i super god stand, der gives 6 månederes garanti.

2.995. kr Her sælges et par velholdte Beolab 6000. Der ydes 6 måneders garanti.

2.995.kr. Her sælges en super velholdt beolab 10, en fryd for hver en fladskærm, med en fantastisk lyd. Der gives 6 måneders garanti.

PT. Udsolgt. Her sælges et sæt supper velholdte Beovox CX 100 i Sort, som der har fået nye kantophæng i alle enhederne, ingen huller i frontstof, eller stødmærker i kabinet.

495.kr. Her sælges et sæt supper velholdte Beovox CX 40 i Sort, som der har fået nye kantophæng i alle enhederne, ingen huller i frontstof, eller stødmærker i kabinet.

995.kr Aktiv højtaler med mulighed for timer tænd og sluk via B&O anlæg uden defekt frontstof eller ridser. Fremtræder som ny.

6.495.kr. Her sælges en velholdte Beolab 11 sub. Der gives 6 månders garanti.

2495. Kr. Her sælges et par supper lækre beolab 4. I sort frontstof. Der ydes 6 måneds garanti.

1.595.kr. Her sælges et sæt super velholdte beovox 3000. Ingen ridser eller buler i den blanke overflade. En højtaler, der vil pryde en væg. Der medfølger vægbeslag og der gives 6 måneders garanti.

PT. Udsolgt. Her sælges et sæt super velholdte Beovox penta.Der er skiftet kanter i alle mellemtoner, der er monteret sort frontstof, og de er efterset ved fagmand. Et sæt, der spiller som en drøm og som står flot i ethvert hjem.

8.495.kr Sæt fut i dit B&O anlæg med en beolab 2 sub. Her sælges en velholdt beolab 2. Der ydes 6 måneders garanti.

PT. Udsolgt. Her sælges et sæt super velholdte beolab 5000 med blåt frontstof, Ingen ridser eller buler i den blanke overflade. En højtaler, der vil pryde en væg. Der medfølger vægbeslag

PT. Udsolgt. Her sælges et sæt beolab 3. Medfå ridser i sort. De fremtræder helt tørre, og ikke med det fedtede lag, som nogle desværre har, der medfølger vægbeslag. Der gives 6 måneders garanti.

995.kr. Her sælges et sæt super velholdte Beovox RL 6000 i hvid med vægbeslag, ingen defekte enheder eller defekt frontstof, efterset af fagmand. Der gives 6 månders garanti.

På vej til bixen. Her sælges et sæt super velholdte beolab 1 højtalere med sort frontstof.

PT. Udsolgt. Her sælges et sæt beolab 5000 forstærker, dem med gult display.

2.495.kr. Her vælges et sæt beolab 4500 forstærker, dem med grønt display.

17.495 Her sælges et sæt super velholdte beolab 9 med sort cover. Der gives 6 månders garanti.

2.995.kr. Her sælges en super velholdt beolab 7 - 2, Med helt nyt gitter, en højtaler der skal ses og høres, og der gives 6 imåneders garanti.

6.495.kr. Her sælges et sæt super velholdte beolab 3 MK 2, Ingen buler eller ridser i den fine overflade. Har været brugt i en surround opsætning. Der medfølger vægbeslag, Der ydes 6 måneders garanti

PT. Udsolgt. Her sælges et sæt velholdte Beovox m 150 højtaler, Inge stødmærker i det fine træ, der er sat nye ophæng i enhederne, og der er sat nyt frontstof på dem, en højtaler der skal ses og høres.

PT. Udsolgt. Her sælges et sæt supper velholdte Beovox CX 50 i Blank crom, som der har fået nye kantophæng i alle enhederne, ingen huller i frontstof, eller stødmærker i kabinet.

PT. Udsolgt. PC version. Her sælges et par supper lækre beolab 4. I sort frontstof. Der medfølger højtalerkabel. Der ydes 6 måneds garanti.

PT. Udsolgt. .kr. Her sælges et sæt super velholdte Beovox Redline 140, ingen defekte enheder eller defekt frontstof, efterset af fagmand. Der gives 6 månders garanti.

1.995.kr. Her sælges et sæt supper velholdte BeoVox CX 100 i Blank crom, som der har fået nye kantophæng i alle enhederne, ingen huller i frontstof, eller stødmærker i kabinet.

995.kr. Her sælges et sæt supper velholdte Beovox CX 50 i Grå, som der har fået nye kantophæng i alle enhederne, ingen huller i frontstof, eller stødmærker i kabinet.

PT. Udsolgt. Her sælges et sæt helt nye Beovox 2 - 2 lofthøjtalere med helt nyt cover i Sort.

PT. Udsolgt. Her sælges et sæt beolab 2500 væghøjtaler med den blanke metalfront. Der gives 6 måneders garanti

2995.kr. Her sælges et par velholdte Beolab 6000 i blank sort. Der ydes 6 måneders garanti.

PT. Udsolgt. Her sælges et sæt velholdte Beovox 1 lofthøjtalere med cover i Hvidt

5.995.kr. Her sælges et sæt beolab 8000 MK 2, den med den forbedrede bas, ingen ridser i den blanke overflade, der er monteret helt nyt cover , En højtaler, der skal ses og høres, og der gives 6 måneders garanti.

PT. Udsolgt. Her sælges et sæt beolab 5 fra 2006, hvor den ene højtaler har et lille mærke i den øverste skål, derfor den lave pris. Der gives 6 måners garanti.

PT. Udsolgt. Her sælges en velholdt Beoplay S3, med helt nyt sort cover.

1.795. kr. Her sælges en super velholdt beolab 7 - 1, ingen buler eller ridser i den fine metal overflade, en højtaler der skal ses og høres, og der gives 6 måneders garanti.

PT. Udsolgt. Her sælges et sæt super velholdte beolab 3 i den sjældne vinrøde farve, i super god stand, og Med helt nye vægbeslag. Der gives 6 måneds garanti.

6.495.kr. Her sælges en velholdte Beolab 11 sub. Der gives 6 månders garanti.

PT. Udsolgt. Her sælges et sæt Beovox Redline 7000, ingen defekte enheder. Der er monteret helt nyt sort frontstof, efterset af fagmand. Der gives 6 månders garanti.

3.495.kr. Bang & Olufsen Beolab 4000 højtalere MK. 2 med icepouwer forstærker i blank. Der er et super pænt frontstof uden huller. De fremtræder i meget fin stand. Der medfølger vægbeslag. Der ydes 6 måneders garanti.

1.995.kr. Her sælges et sæt beolab 2500 MK 2 med blank metalcover.

1995. kr. Her sælges et sæt super velholdt beolab 3000, med det sjældne grå frontstof, Ingen ridser eller buler i den blanke overflade. En højtaler der vil pryde en væg. Der medfølger vægbeslag

PT. Udsolgt. Her sælges et sæt velholdte Beovox s 45 på orginale føder, Ingen huller i frontstof eller stødmærker i den fine træ, en højtaler der skal ses og høres.

PT. Udsolgt. Her sælges en super velholdt Beoplay 35. Der gives 6 månders garanti.

2.495.kr. Bang & Olufsen Beolab 4000 højtalere i den sjældne Dark gray, hvor der sider et pænt frontstof uden huller. De fremtræder i meget fin stand og der medfølger vægbeslag, og der ydes 6 måneders garanti.

1.195.kr. Her sælges en velholdt beolab 7 - 4.

795.kr. Her sælges et sæt søde Beovox RD 60, ingen huller i det fine stof, og der mangler ikke kantbånd.

2.995.kr. Her sælges Danmarks mest velholdte Beovox 80-2, uden ridser. Der er monteret nye kantophæng, og de fremtræder som nye.

På vej i bixen. Her sælges et sæt super velholdte Beolab penta. Det er den nyeste version af penta en mrk 3. Der er skiftet kanter i alle mellemtoner. De er efterset ved fagmand. Et sæt, der spiller som en drøm og som står flot i ethvert hjem.

PT. Udsolgt. Her sælges et sæt super velholdte Beolab 18 med sorte fronter. Vægbeslag kan tilkøbes.

PT. Udsolgt. Her sælges et par Supper velholdte Beolab 6002 i blank. Der ydes 6 måneders garanti.

1.495.kr. Her sælges en af de sidste Beolab 3500. Aktiv højtaler med mulighed for timer tænd og sluk via B&O anlæg uden defekt frontstof eller ridser. Fremtræder som ny.

Her er billeder af de højtalere, vi har til salg.
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE